Kontakt

Jag heter Lena och är diplomerad och certifierad Naturterapeut/Megineterapeut. Mitt naturmedicinska intresse startade på allvar när jag började träna medicinsk qigong 1997. Att träna qigong öppnade en "ny värld" för mig, som också gjorde mig gott. När jag sedan började läsa till naturterapeut 2010, fördjupades och ökade mina kunskaper inom naturmedicin. Under tre års studier på Naturmedicinska akademin lärde jag mig om Meginemetoden, som har en helhetssyn på människan och vår hälsa.


Naturmedicinska akademin ligger i Gamlarp i norra Skåne. Det är en plats där man känner historiens vingslag - här stred Snapphanarna mot svenskarna för att få tillhöra Danmark. Men det är också en speciell plats för mig personligen eftersom utbildningslokalerna ligger på en plats som en gång tillhört mina förlevandes gård. Min mammas morfar köpte Gamlarpsgården i slutet av 1800-talet när han kom tillbaka från Amerika, där hade han plockat apelsiner och tämjt vildhästar..!  Han kallades för Brava-Sven och jag har tagit mitt företagsnamn efter honom och det faktum att jag är en ättling av Bravafolket!


Jag arbetar deltid som Megineterapeut och tar emot dig i min läkestuga som ligger bredvid vår bostad i Mjöhult utanför Burseryd.

Kontakta mig:

Telefon:  070-625 19 53

E-post: lena(a)bravafolket.se

Adress: Mjöhult, Norrgärdet 2, 333 78 Burseryd


Hitta hit:

Från Burseryds samhälle är det ca 7 km till Mjöhult. Mitt emot Lida timber finns en väg skyltat mot Angsås och Holgryte, sväng dit. Följ grusvägen i ca 5 km och när du passerat Holgryte, sväng vänster där det är skyltat Mjöhult 2. Följ den slingriga grusvägen när du ser två stugor på vänster sida är du nästan framme... du kommer till en röd ladugård på höger sida. Sväng till höger direkt efter ladugården - du är framme!