Behandlingar/Kurser

Vi vill att du ska känna dig omhändertagen på bästa sätt och behandlingarna anspassas oftast utifrån ditt individuella behov. Om du har ett hälsoproblem rekommenderar vi att börja med en naturmedicinsk konsultation för att hitta rätt behandling för just dig. 

Hälsopussel/Naturmedicinsk konsultation

Vi lägger ditt hälsopussel utifrån livets fyra stora pusselbitar, de fysiska, känslomässiga, mentala och andliga. I samtalet

ställer vi frågor kring dessa delar. Med hjälp av svaren samt puls- och tungdiagnostik lägger vi sedan upp en behandlingsplan tillsammans med dig.  80 min - 750 kr

Megine-massage

Megine-massagen är en akupressur- och energimassage som stimulerar både muskler och kroppens meridianer samt akupunkturpunkter. Den hjälper till att frigöra spänningar och stagnationer samt ger en känsla av avspänning, lugn och välbefinnande.

90 min - 750 kr

60 min - 550 kr 

45 min - 500 kr (halvkroppsmassage)

30 min - 450 kr (ryggmassage)


Zonterapi inkl. fotbad

Stimulering av fötternas reflexzoner.  ca 45 min - 500 kr 


Stresshantering/meditation enligt Peaceful heart-metoden
Metod för att skapa ett fridfullt sinne kring ett hälsoproblem, så att kroppen får igång sina egna självläkande mekanismer.
60 min - 550 kr


RunvandringR
Runvandring är en rörelsemeditation som närmast kan beskrivas som en "nordisk Qigong". Runornas kraft och budskap, tillsammans med rörelserna, stimulerar kroppens självläkande processer. Genom Runvandringen får du kraft och energi.

Runorna har använts som skrift, men också som magiska tecken. Runor, som betyder hemlighet eller hemlig viskning, är som en karta över kosmos där naturens alla krafter är samlade. Runorna är lika starka i sin energi som vår skrift, våra ord och tankar.

Runvandringen använder runornas kraft och har den naturmedicinska läran som grund.

Nästa kurs, se under Aktuellt